Woonwinkel Assen – Joldersma Wonen

Bij Joldersma Wonen in de omgeving van Assen vind je alles om jouw interieur compleet te veranderen naar jouw nieuwe eigentijdse smaak. Wij bieden een breed scala aan meubels, woonaccessoires, verlichting en vloeren aan. Of je nu een hotel chique inrichting zoekt of juist industrieel, Joldersma Wonen in de omgeving van Assen heeft wat je zoekt.

Joldersma Wonen in de omgeving van Assen

Je vindt de woonwinkel Joldersma Wonen niet ver van Assen. Met maar liefst 5000 m2 aan woonoppervlakte is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Onze ervaren medewerkers helpen en informeren je graag over de laatste trends en de mogelijkheden binnen jouw interieur.

Meubels op maat bij Joldersma Wonen

Bij Joldersma Wonen kun je niet alleen veel diverse woonstijlen vinden, maar je kan ook nog je meubels precies op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld een inhammetje in je huis waar je graag een bank wil hebben staan, maar een standaard bank vult deze inham niet? Geen probleem, want bij Joldersma Wonen kun je jouw interieurwensen vertellen en wij maken het voor je waar.

Persoonlijk interieur advies

In onze grote woonwinkel in de buurt van Assen kun je genieten van goed persoonlijk interieur advies. Ons personeel is bekend met de laatste trends en stoffen die op de markt zijn. Daarnaast kunnen wij een interieurprobleem ook oplossen.

Naast dat wij persoonlijk interieur advies geven, hebben wij ook een gespecialiseerd binnenhuisarchitectuur. Mocht je je gehele interieur willen gaan aanpakken, dan raden wij dit zeker aan.

Meubels kopen bij Joldersma Wonen

Bij Joldersma Wonen kun je naast meubels kopen ook komen voor op maat werk. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw interieur betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom gezellig langs in onze woonwinkel te Schoonebeek, 30 minuten vanaf Assen.