Gordijnen kopen bij Joldersma Wonen

Bij Joldersma Wonen vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige gordijnen die perfect passen bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar functionele verduisteringsgordijnen, stijlvolle siergordijnen of moderne jaloezieën, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw ramen te transformeren en je huis een nieuwe uitstraling te geven.

Zonwering gordijnen kopen

Gordijnen zijn ideaal als zonwering en bieden verschillende maten van transparantie, waardoor het belangrijk is om de gewenste functie van de gordijnen te overwegen voordat je tot aanschaf overgaat. Bijvoorbeeld, in een slaapkamer geven verduisterende gordijnen de voorkeur, zodat je ’s ochtends met de zomertijd niet door direct het daglicht gewekt wordt. Voor de woonkamer kies je waarschijnlijk gordijnen die zorgen voor privacy, maar tegelijkertijd ook voldoende licht naar binnenlaten.

Een mooi projectvoorbeeld is de ‘Gordijnen + inbetweens geplaatst in Emmen’. De gordijnen kunnen helemaal dicht en zo kan er geen zonlicht meer de woonkamer passeren, terwijl de inbetweens overdag dicht kunnen en wel gedeeltelijk nog zonlicht doorlaten. Door de combinatie van gordijnen en inbetweens kunt u zelf de sfeer in uw huis creëren.

Je kunt tegen binnendringend zonlicht ook SUN BLOCK bv Holland Haag kiezen. Sun Block is een innovatieve ‘metallic coating’ die is aangebracht op de achterzijde van de gordijnstof. Deze flexibele metalen laag zorgt ervoor dat het zonlicht wordt weerkaatst naar buiten en niet ongewenst uw huis binnendringt. U kunt ongewenste warmte en licht gemakkelijk tegen gaan met gordijnen op maat bij Joldersma Wonen van SUN BLOCK.

Verschillende soorten gordijn plooien

Gordijnen kopen met een plooi is een super populaire keuze voor raamdecoratie. De plooien in de gordijnen zorgen niet alleen voor een esthetische uitstraling, maar hebben ook veel functionele voordelen. Er zijn diverse soorten plooien die u kunt overwegen bij het uitkiezen van uw op maat gemaakte gordijnen bij Joldersma Wonen. Hier zijn enkele veelvoorkomende plooistijlen.

Gordijnen-kopen

Gordijnen kopen met een enkele plooi

Een enkele plooi, ook wel bekend als een platte plooi of vlinderplooi. Een enkele plooi is een eenvoudige en strakke plooistijl. Hierbij worden de stofplooien gelijkmatig verdeeld over de breedte van het gordijn, wat zorgt voor een nette en minimalistische uitstraling. Enkele plooi gordijnen zijn gemakkelijk te openen en te sluiten.

Gordijnen kopen met een dubbele plooi

Een dubbele plooi of ook wel de geplooide plooi is een klassieke en elegante plooistijl. Bij deze plooi wordt de stof gevouwen en samengebonden, waardoor er diepe en volle plooien ontstaan. Dubbele plooi gordijnen geven een luxe uitstraling en hebben een mooi golvend effect wanneer ze worden geopend of gesloten.

Bij het uitkiezen van de juiste plooistijl is het belangrijk om rekening te houden met de gewenste uitstraling van de gordijnen en de stijl van je interieur. Daarnaast spelen ook de stofkeuze, de lengte en de breedte van het gordijn een rol in het uiteindelijke uiterlijk en de functionaliteit. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd ons vriendelijke en ervaren personeel vragen om advies.

Contact gordijnen kopen bij Joldersma Wonen

Voor meer vragen of advies over gordijnen kopen op maat kun je altijd terecht  bij ons in de winkel te Schoonebeek. Geen tijd om langs te komen? Dan kun je contact opnemen via het telefoonnummer 0524 – 53 15 01 of via het e-mailadres shop@joldersma-wonen.nl.