Filter

Merk

Categorie

Luxaflex binnenzonwering

Luxaflex is een hoogwaardige oplossing voor zonwering en privacy binnenshuis. Het van origine Nederlandse merk Luxaflex won bekendheid door de horizontale jaloezieën, die inmiddels in veel soorten en materialen verkrijgbaar zijn. Luxaflex binnen zonwering wordt altijd op maat gemaakt; zo bent u altijd verzekerd van producten die helemaal op uw wensen zijn afgestemd.

Lees meer Lees minder

12 producten gevonden

Shop filter

De raambekleding en zonwering van Luxaflex is beschikbaar in verschillende soorten, stijlen, materialen en kleuren. Houdt u van klassiek of volgt u liever trends? Bij Joldersma Wonen bieden we binnenzonnewering van Luxaflex in de door u gewenste stijl. U kunt de Luxaflex samenstellen naar uw wensen. 

 

Soorten Luxaflex

Luxaflex begon met de bekende horizontale, houten jaloezieën, maar is nu uitgegroeid tot een merk dat een grote verscheidenheid aan binnenzonwering biedt – voor ieders wens en behoefte wat wils. Zo verkoopt Luxaflex nog steeds de horizontale, houten jaloezieën, maar heeft het merk ook shades, shutters, rolgordijnen, gordijnen, verticale jaloezieën en vouwgordijnen. 

Slimme toepassing

Luxaflex is niet alleen hoogwaardige zonwering, ook kunt u het installeren als een smart system. Het merk Luxaflex biedt verschillende toepassingen om uw raamsysteem te kunnen bedienen. Natuurlijk kunt u de binnenzonwering altijd met de hand bedienen, maar ook is het nu mogelijk om een afstandsbediening of ‘slim koord’ aan te sluiten op de Luxaflex toepassingen die zich daarvoor lenen. De Smartcord techniek van Luxaflex voelt aan wanneer u de Luxaflex omhoog wilt laten. 

De PowerView techniek van Luxaflex gaat nog een stapje verder. Met dit systeem kunt u al uw binnenzonwering met een druk op de knop omhoog en naar beneden laten, en u bepaalt tot op welke hoogte. Het systeem kan op een enkel raam geïnstalleerd worden, maar ook door uw hele huis. U kunt uw PowerView Luxaflex systeem zo slim maken als u wilt. Hierbij kunt u ook kiezen of u alle ramen met elkaar wilt synchroniseren, of bijvoorbeeld één raam apart wilt kunnen bedienen, om bijvoorbeeld meer privacy te creëren of zonlicht van de tv te weren.

 

Prijzen Luxaflex

De prijzen van de verschillende soorten Luxaflex variëren. De kosten van de zonnewering van Luxaflex zijn afhankelijk van het soort zonnewering, het materiaal, de maat en het bedieningssysteem. Voor meer informatie kunt u langs komen in onze showroom in Schoonebeek, of contact met ons opnemen.

 

Functies Luxaflex

Binnenzonwering van Luxaflex heeft verschillende functies. Luxaflex zorgt ervoor dat de zon geweerd wordt. Daarnaast biedt binnenzonwering ook privacy: doordat uw ramen niet meer een open geheel zijn, zullen voorbijgangers minder snel bij u naar binnen kunnen kijken. 

Luxaflex op maat

De binnenzonwering van Luxaflex wordt altijd voor u op maat gemaakt, of u nu voor shutters, rolgordijnen, shades, gordijnen, verticale of horizontale jaloezieën of vouwgordijnen kiest. U kiest zelf welk product van Luxaflex u als binnenzonwering in uw huis wilt hebben, samen met het materiaal en de kleur. Daarnaast kunnen er extra functies aan uw Luxaflex systeem toegevoegd worden; zo kunt u de jaloezieën, shutters, (rol)gordijnen en vouwgordijnen naar boven en beneden laten met een afstandsbediening als u dit wenst.

 

Luxaflex bij Joldersma Wonen

Joldersma Wonen verkoopt verschillende soorten Luxaflex. Laat ons uw wensen voor binnenzonwering weten, en we kijken graag met u mee naar de beste oplossing.