Luxe fauteuil kopen bij Joldersma Wonen

Niet is zo fijn om na een lange werkdag neer te ploffen op een luxe fauteuil in je woonkamer. Naast een bank in je woonkamer kunnen één fauteuil of meerdere fauteuils je woonkamer helemaal afmaken. Een fauteuil is het meubelstuk om helemaal tot rust te komen. Het zitcomfort kun jezelf bepalen, waardoor je bank en fauteuil dag en nacht van elkaar kunnen gaan verschillen. Alleen bij Joldersma Wonen vind je een fauteuil die comfort en luxe biedt.

Luxe draai fauteuils kopen bij Joldersma Wonen

Een luxe draai fauteuil biedt je de mogelijkheid om ruimte te besparen. Daarnaast kun je met een draaibare fauteuil makkelijker gesprekken voeren. Het is perfect sociale interacties. Door de 360 graden draaifunctie kun je vanuit elke hoek meedoen met een conversatie en dat zonder je stoel uit te hoeven.

Luxe-fauteuil

Luxe velvet fauteuils

Bij Joldersma wonen hebben we een ruim assortiment aan meubels, waaronder ook fauteuils. Naast comfortabele fauteuils verkopen wij ook luxe velvet fauteuils in diverse kleuren en vormen.

De fauteuil ‘Palermo‘ van het merk UrbanSofa is een goed voorbeeld van een luxe velvet fauteuil. Door de vele opties is deze fauteuil geschikt voor elk interieur. Ga voor eigentijds met een glimmende velvet en prachtig capitonnage, voor lifestyle door het aanbrengen van een contrasterende bies of misschien liever voor landelijk met een gecapitonneerde rug en klassieke wielen. Op de gehele UrbanSofa collectie kan men kiezen uit vele stofsoorten en kleuren. Kortom kom gerust langs onze showroom in Schoonebeek.

Contact luxe fauteuils kopen bij Joldersma Wonen

Voor meer vragen en contact kun je ons bereiken via het telefoonnummer 0524 – 531501 of je kunt een e-mail sturen naar het e-mailadres info@joldersma-wonen.nl.