Filter

Prijs

Categorie

UrbanSofa

Op zoek naar een robuuste tafel, fauteuil of nieuwe eetkamerstoelen? UrbanSofa maakt jouw nieuwe meubel helemaal persoonlijk voor jou. Zo is ieder meubelstuk uniek. Daarnaast produceren zij met aandacht voor mens en milieu. Hun unieke werkwijze is ook nog eens zeer efficiënt.

Lees meer Lees minder

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Shop filter

Bij Joldersma Wonen kun je terecht voor de collecties van Urban Sofa. Met dit merk kies je voor oogstrelend design en duurzaamheid. We vertellen je graag iets meer over dit toonaangevende interieurmerk.

Over Urban Sofa

Het merk Urban Sofa staat voor: Duurzame productie en de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Dit laatste wordt mogelijk gemaakt doordat de banken direct uit de fabriek worden geleverd, waarbij geen enkele derde partij (zoals importeurs of groothandels) betrokken is. Dat heeft voordelen voor u als klant.

Wat is hier het voordeel van?

Het grote voordeel hiervan is dat er enkele grote marges wegvallen. Dit doordat er minder tussenhandelaren van verschillende verkooppunten betrokken zijn. Hierdoor is Urban Sofa in staat om tegen een lage prijs goede kwaliteit te leveren!

Duurzaam geproduceerd

Gaat u voor duurzaam? Dan past een Urban Sofa-bank nog beter bij u. Urban Sofa is namelijk niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Urban Sofa produceert en transporteert al haar producten op duurzame wijze en maakt daarnaast ook gebruik van duurzame materialen. Dus kies voor uw portemonnee, kwaliteit en het milieu.

Europese topfabrikant

UrbanSofa is een relatieve nieuwkomer binnen de meubelindustrie. Het merk heeft zich in korte tijd bewezen als een betrouwbare meubelfabrikant die hoogwaardige producten levert. Hoewel ze nog maar een korte tijd bestaan, heeft het merk inmiddels honderden verkooppunten in Nederland. Dat is ook niet vreemd, aangezien het merk uitsluitend bankstellen en meubelen maakt van Europese topkwalteit. Alle meubelen komen rechtstreeks vanuit de fabriek, wat de gunstige prijzen mogelijk maakt.

Hoge kwaliteit

De meubelen van Urban Sofa zijn van erg hoge kwaliteit. De fabrikant maakt de meubelen in een eigen productiefaciliteit en alle meubelen worden met de hand gemaakt en gecontroleerd op kwaliteit. Een fantastisch merk als deze mag niet ontbreken in de collectie van Joldersma Wonen. Joldersma Wonen is geselecteerd als één van de verkooppunten van UrbanSofa meubelen in Drenthe.

Waarom UrbanSofa?

  • Europees topfabricaat
  • Vriendelijke prijzen
  • Maatwerk
  • Eigen ontwerp en productieafdeling
  • Keuze uit 2 zitdieptes en 3 soorten zitcomfort
  • 3 jaar fabrieksgarantie
  • Persoonlijk voor u met de hand vervaardigd
  • Milieubewust geproduceerd en getransporteerd

Urban Sofa kopen bij Joldersma Wonen

Wilt u een bank kopen van Urban Sofa? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs. Wij stellen klantencontact zeer op prijs. Heeft u vragen over het merk of onze collectie? Wij horen graag van u. Wij helpen u graag.

Interieuradvies

Wilt u inspiratie opdoen of professionele adviezen over uw interieur of inrichting? Dan kunt u bij ons terecht voor interieuradvies op maat.