Vloerkleed kopen bij Joldersma Wonen

Geef sfeer aan je interieur door een vloerkleed toe te voegen. Combineer het vloerkleed met je meubels, zodat het een woonruimte is met cohesie of ga juist voor een fel gekleurd vloerkleed die uit je interieur springt. Joldersma Wonen is een woonwinkel in de gemeente Emmen te Schoonebeek met maar liefst 5000m2 winkel oppervlakte en heeft voor elk interieur het perfecte vloerkleed.

Voordelen van een vloerkleed kopen

Tegenwoordig zijn er talloze manieren om je vloer te bekleden en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een vloer zou voor langere tijd onderdeel zijn van je huis en dat maakt het uitzoeken van een vloer niet gemakkelijk. Voor welke vloer je ook gaat, uiteindelijk maakt een vloerkleed de sfeer in je interieur.

Naast het voordeel dat een vloerkleed sfeer in je interieur brengt en makkelijk vervangbaar is, zijn er nog talloze andere voordelen:

Mart Visser vloerkleed kopen bij Joldersma Wonen

Joldersma Wonen heeft een uitgebreid assortiment aan vloerkleden, waaronder het merk Mart Visser. Het merk Mart Visser heeft diverse vloerkleden in verschillende maten en kleuren. Ga je voor een hotel chique interieur? Dan is het vloerkleed ‘Cendre Vintage Forest’ perfect voor in jouw interieur. Het is een luxe laagpolig vloerkleed uit de Mart Visser collectie. Het vloerkleed is 0,6 cm dik en heeft een samenstelling van 13% katoen, 23% polyester en 64% acryl-chenille. Dit prachtige vloerkleed is leverbaar in 3 afmetingen, waaronder 155×230 cm, 200 x 290 cm en 240 x 300 cm.

Vloerkleed op maat kopen bij Joldersma Wonen

Een vloerkleed op maat is de ideale oplossing voor een grote of juist kleine ruimte. Tapijt als vloerkleed is op elke gewenste maat te maken en naar eigen wens te maken, en dus aan te passen aan elke ruimte. Je kunt spelen met de afmetingen, felle kleuren, vormen en materialen van het tapijt.

Contact vloerkleed kopen bij Joldersma Wonen

Voor meer vragen of informatie over een vloerkleed kopen bij Joldersma Wonen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt contact opnemen via het e-mailadres info@joldersma-wonen.nl of via het telefoonnummer 0524 – 531501.