Interieurontwerp door Joldersma Wonen

Schoonebeek in de gemeente Emmen. Wij hebben voor ieder wat wils, waaronder prachtige collecties van Passe Partout en UrbanSofa. Naast prachtige collecties, bieden wij ook interieurontwerpen aan op maat. Met betrekking tot de interieurontwerpen gaan we zo te werk dat we een persoonlijk 3D interieur concept kunnen bieden op maat.

Voordelen interieurontwerp laten maken bij Joldersma Wonen

Zelf uw interieur indelen kan soms best wel lastig zijn. Sommige mensen vinden het moeilijk om kleuren te combineren of laten het toch liever aan iemand anders over. Er komt namelijk meer bij interieur inrichten kijken dan dat de meeste mensen denken.

Veel mensen weten wat ze mooi vinden, maar weten niet hoe ze verschillende stijlen of meubels kunnen combineren. De interieurontwerper bij Joldersma Wonen kan goede keuzes maken wat betreft interieur. De interieurontwerper heeft een oog voor combinaties en daardoor blijft de ruimte toch eenheid uitstralen.

Door de inrichting van uw huis of ruimte uit te besteden, bespaart u veel tijd. Vaak leiden verschillende bezoekjes aan meubelzaken tot niks, omdat u niet tot een keuze kunt komen. Dit lange slenteren in diverse woonwinkels, heeft dan uiteindelijk niks opgeleverd. Een interieurontwerper kijkt naar uw wensen en behoeftes en bij Joldersma Wonen wordt het werkelijkheid.

Het uit besteden van het inrichten van uw interieur kunnen miskopen voorkomen. Miskopen kosten vaak meer geld dan het inhuren van een interieurontwerper. Een miskoop ontstaat vaak door gebrek aan kennis, alles mooi vinden, haast bij het uitzoeken van meubels en slecht geïnformeerd worden door de verkoper.

Het fijne aan een interieurontwerp van Joldersma Wonen is dat u uw eindresultaat kunt zien op een 3D tekening. Hierdoor kunt u het uiteindelijke resultaat al zien op beeld en weet u dus wat u te wachten staat. Door het eindresultaat te zien op beeld, kunt u voor u zelf gaan bepalen wat u mooi vindt en wat u minder mooi vindt. Aan de hand van uw feedback kunnen wij het interieurontwerp aanpassen.

De eerste stap van een interieurontwerp

De eerste stap van een interieurontwerp laten ontwerpen bij Joldersma Wonen, is een intake gesprek. Bij dit intake gesprek wordt er gekeken naar de wensen en behoeftes van de klant. Tijdens het intake gesprek kan de klant alvast wat inspiratie opdoen in onze showroom voor bijvoorbeeld meubelen, vloeren, raambekleding en meer.

Na het intakegesprek gaat onze interieurontwerper aan de slag om uw droom werkelijkheid te maken. Deze droom wordt werkelijkheid gemaakt door middel van een 3D ontwerp. Een 3D ontwerp is een tekening die zo realistisch mogelijk wordt nagebouwd, dit moet u kunnen vergelijken met de echte werkelijkheid.

Maak voorafgaand van de afspraak een foto van uw ruimte. Hierdoor heeft de interieurontwerper een idee hoe de ruimte er in de huidige staat uit ziet. Het is ook handig om een plattegrond met de afmetingen van uw ruimte mee te nemen. Wanneer u niet helemaal zeker bent van de afmetingen, kan onze interieurontwerper ook langs komen om de ruimte op te meten. Door deze nuttige instrumenten kan de interieurontwerper alvast van start gaan met het 3D interieurontwerp.

Het evaluatiegesprek van het interieurontwerp

Nadat al uw wensen en behoeftes zijn besproken en er een 3D ontwerp is gemaakt, gaan we het interieur ontwerp met u bespreken. Is het 3D ontwerp naar wens of kan er misschien iets anders?

Het evaluatiegesprek is er om het ontwerp nog meer naar uw smaak te maken. Vindt u iets minder mooi of twijfelt u over een bepaald idee, wees eerlijk en bespreek het met ons in het evaluatiegesprek. Het gaat immers om uw eigen ruimte. Joldersma Wonen vindt het namelijk belangrijk dat u goed geholpen wordt en dat er een duidelijke en eerlijke communicatie is naar onze klanten.

Van beeld naar werkelijkheid

Pas als u 100% tevreden bent met alle mogelijkheden, keuzes en ideeën, gaan we van start en brengen we de 3D tekening naar uw ruimte. De meubels, raambekleding, vloer en alles wat er bij komt kijken, wordt dan besteld en gerealiseerd door Jolderma Wonen.

Wilt u vast een voorproefje? Onze interieurontwerper heeft de woon- en eetkamer mogen voorzien van nieuw interieur in Coevorden.

Interieurontwerp bij Joldersma Wonen

Bij Joldersma Wonen staan we altijd klaar om uw interieur droom werkelijkheid te maken. Weet u zelf niet meer hoe u uw interieur een mooi plekje kunt geven in uw ruimte? Neem dan gerust contact op en wij vertellen u over de mogelijkheden binnen het interieurontwerpen. Als u vragen heeft over onze producten of advies nodig bent, aarzel niet en neem gerust contact op met één van onze medewerkers.