Filter

Categorie

BKS meubelen

BKS meubelen is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van massief houten meubelen. BKS meubelen biedt een breed assortiment aan van tafels, kasten en dressoirs, die allemaal op maat gemaakt kunnen worden. De meubelen zijn gemaakt van duurzame materialen. BKS meubelen staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. De allerlaatste trends, van modern tot klassiek, vindt u in hun veelzijdige collectie massief houten meubelen.

Lees meer Lees minder

10 producten gevonden

Shop filter

Over BKS Meubelen

BKS, Brouwers Kwaliteitsmeubelen in Staphorst in een betrouwbare leverancier van massief houten meubelen. De uitgebreide collectie is heel divers in vormgeving en stijl. Te denken aan eigentijds, stijlvol of een landelijke uitstraling, uitgevoerd in massief eiken- of notenhout. Daarnaast hebben we onze maatwerkafdeling waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt.

Missie en Visie

De missie van BKS is het vervaardigen van kwaliteitsmeubelen, gemaakt van duurzaam eiken- of notenhout op Nederlandse bodem, en deze verkopen via een sales netwerk in de Benelux en Duitsland.

Met bijna 40 jaar ervaring maken wij de mooiste meubelen in eiken- of notenhout, met oog voor detail en gevoel voor ambacht. Maatwerk is onze kracht, dit biedt mogelijkheden voor de interieurstylist, interieurarchitect en de consument.

Duurzaam ondernemen

Respect voor de natuur staat centraal. We geven niet alleen om onze producten maar ook om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig wat onze materiaalkeuze betreft. Voor de eikenhouten meubelen van BKS wordt alleen eikenhout uit Europa gebruikt. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Voor elke gekapte boom worden er nieuwe bomen geplant zodat de oppervlakte bos in stand blijft of zelfs groter wordt!

De gebruikte oliën en lakken voldoen aan de laatst gestelde milieu normen. In de productie worden de afvalstromen strikt gescheiden. Zo worden papier en plastic apart afgevoerd. Resthout waar geen onderdelen meer van gemaakt kan worden, wordt gebruikt als brandstof.