PVC vloeren

PVC vloeren


PVC vloeren voor jouw interieur 

Momenteel zijn PVC-vloeren enorm populair. Deze vloeren zijn namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en hebben absoluut een hele harde toplaag. Daarnaast zijn de kleuren en dessins zeer realistisch. Onze PVC collectie is uitermate geschikt voor installatie op vloerverwarming en -koeling. Kom voor meer info hierover bij ons langs want met name bij het in frezen van vloerverwarming zal men zeker met een een aantal aspecten rekening mee moeten houden.

Door de nieuwe techniek zijn er vele PVC-vloeren leverbaar met register embossing, waardoor de structuur 100% overeenkomt met het dessin (u voelt de zichtbare houtnerf). En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Voordelen PVC vloer

  • geen contactgeluid
  • onderhoudsvriendelijk
  • uitstraling van echt hout
  • zeer harde toplaag
  • geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  • zowel als plak en click leverbaar

Geschikt voor renovaties

Dankzij het gepatenteerde Uniclick sysyteem van de PVC vloeren van @uick-Step en omdat deze dun zijn en flexibel kunnen ze gemakkelijk bovenop een bestaande VLAKKE vloerbedekking gelegd worden Hierdoor blijft veel afbraakwerk bespaart en kun je je ruimte zonder problemen renoveren.

PVC vloeren in Emmen, Coevorden en omstreken

Bezoek onze prachtige showroom en laat u inspireren door de enorme keus in PVC vloeren.
Door de vakkundige egalisatie methode van onze eigen stoffeerders, kunnen wij garanderen dat de ondervloer geheel vlak en strak wordt afgeleverd.

Wij werken met kwaliteitsmerken zoals Forbo, Quick-Step, mFLOR, Tarkett en Beautifloor en ic.m. Eurocol producten waardoor de kwaliteit van de materialen uitstekend is en voldoet aan de strengste Europese richtlijnen.

Onze PVC merken: 

     
     

 

Onze voordelen

Bekijk onze producten