Relaxfauteuils

Relaxfauteuils

Ruim aanbod relaxfauteuils 

Bij Joldersma Wonen in Schoonebeek zijn wij gespecialiseerd in relaxfauteuils. Wij weten hoe lekker het kan zijn om weg te zakken in een heerlijke comfortabele stoel. Met onze heerlijke relaxstoelen kun je met diverse standen jouw ideale zithouding bepalen, zodat jij optimaal kan genieten van je luie stoel. 

relaxfauteuils emmen

Luie stoel op maat gemaakt 

Wat als jouw ideale stoel net niet lekker zit? Dan is dat geen enkel probleem. Bij Joldersma Wonen heb jij de mogelijkheid om jouw stoel zo aan te passen, dat het voor jouw heerlijk zit. Vraag bij onze medewerkers naar de mogelijkheden om jouw stoel op maat te laten maken. 

Mogelijkheden van relaxstoelen

Het ultieme relaxgevoel van de relaxfauteuils wordt gecreëerd door de verstelbaarheid. Relaxstoelen zijn op meerder manieren te verstellen. Onderstaand een voorbeeld van enkele mogelijkheden, waarbij de rugsteun, voetsteun en hoofdsteun verstelt kunnen worden. 

relaxstoelen in emmen kopen relax stoel kopen emmen relaxfauteuils kopen emmen

Geïnteresseerd in dit model? Bekijk deze relaxfauteuils direct

Relaxstoel automatisch verstellen 

Diverse relaxstoelen zijn voorzien van elektrisch bediening. Automatisch bediening voor rugleuningen, voetkleppen en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen.

relaxstoel kopen

Uitbreiding van de winkel 

Eind 2018 hebben wij onze winkel uitgebreid met een extra ruimte voor relaxfauteuils. Hierdoor heb jij nog meer keuze om de ideale relaxstoel te kiezen. Kom daarom eens langs om proef te zitten. Onder het genot van een kopje koffie kun jij ondervinden wat bij jouw past. 

Heb je een vraag? 

Stel hem dan direct hieronder. Ook kun je ons bereiken via: 0524 - 531501 

Onze voordelen

Bekijk onze producten