Onze voordelen

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils

Puur genieten in een relaxfauteuil

Na een bedreven dag biedt niets zoveel comfort als een kwalitatief hoogwaardige relaxfauteuil. De relaxfauteuils van Joldersma Wonen geven je de juiste ondersteuning en comfort voor ultieme ontspanning. Bij het kiezen van een relaxfauteuil is het belangrijk dat de stoel niet alleen mooi oogt, maar ook precies bij je gewenste houding en lichaam past. In onze 5.000m2 showroom in Schoonebeek (Emmen) staan maar liefst 80 modellen voor je klaar om uit te proberen. Een greep uit onze collectie vind je op deze pagina. Ontdek hieronder de veelzijdigheid en voordelen van relaxfauteuils.

relaxfauteuils emmen

Veelzijdig & multifunctioneel

Een relaxfauteuil biedt veel meer mogelijkheden dan een gewone stoel. Zo zijn de relaxfauteuils van Joldersma Wonen op meerdere manieren te verstellen. Door middel van een afstandsbediening kun je de rugsteun, voetsteun én hoofdsteun geheel aanpassen naar jouw ultieme relaxhouding.

Naast het zitcomfort dient de ideale relaxfauteuil ook een toevoeging te zijn aan je interieur. De relaxfauteuils in onze showroom zijn stijlvol en hebben een eigentijdse look. Liever een stoffen of juist lederen bekleding? Ieder model kan geheel worden aangepast naar wens. Vraag gerust een van onze medewerkers in de showroom naar de mogelijkheden. Een voorbeeld van één van de meest comfortabele, maar ook stijlvolle stoelen uit onze showroom vind je hieronder.

 

relaxstoelen in emmen kopen relax stoel kopen emmen relaxfauteuils kopen emmen

Geïnteresseerd in bovenstaand model? Bekijk de relaxfauteuil hier

Gezond & ergonomisch met de hart-balans-functie

Een juiste lichaamshouding zorgt niet alleen voor ontspannen spieren, wervels en gewrichten. Ook de doorbloeding en dus algehele gezondheid kunnen door een relaxfauteuil worden ondersteund en verbeterd. De hart-balans-functie bij de relaxfauteuils van Joldersma Wonen zorgt ervoor dat hart en voeten in een denkbeeldige, horizontale lijn liggen. Het hart wordt hierdoor minder belast wat door veel mensen als zeer rustgevend wordt ervaren.  

Jouw relaxfauteuil nu op maat gemaakt 

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je nieuwe relaxfauteuil lekker zit. Omdat ieder mens verschillend is biedt Joldersma Wonen de mogelijkheid om de stoel op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat de stoel op de juiste plekken ondersteund en zorgt voor het ultieme comfort na een lange dag. Wij raden altijd aan om de tijd te nemen bij het uitproberen van een stoel. Onzeker of jouw ideale stoel optimale ondersteuning biedt voor je lichaam? Laat je in onze showroom in Schoonebeek (Emmen) adviseren door één van onze experts.  

relaxstoel kopen

Uitbreiding van de winkel 

In geheel Emmen is Joldersma Wonen in Schoonebeek de meest gekozen locatie voor de aanschaf van een relaxfauteuil. Daarom hebben wij eind 2018 onze showroom uitgebreid met een extra afdeling voor relaxfauteuils, waardoor we nu maar liefst 80 modellen op voorraad hebben! Door ons ruime assortiment en onze scherpe prijs kun je bij Joldersma Wonen altijd een goedkope, kwalitatief hoogwaardige relaxfauteuil vinden die geheel bij jouw wensen past. Daarnaast staan onze medewerkers in de showroom altijd klaar om je te voorzien van specialistische kennis over de juiste zithouding – en natuurlijk een lekker kop koffie.

Bekijk een greep uit onze exclusieve relaxfauteuils op deze pagina of kom gezellig langs!  

Heb je een vraag? 

Stel hem dan direct hieronder. Ook kun je ons bereiken via: 0524 - 531501