Onze voordelen

UrbanSofa

UrbanSofa

Over Urban Sofa 

Het merk Urban Sofa maakt het verschil door de beste kwaliteit tegen de beste prijs te leveren. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de banken direct uit de fabriek worden geleverd, waarbij geen enkele derde partij (zoals importeurs of groothandels) betrokken is. 
 

Wat is hier het voordeel van? 

Het grote voordeel hiervan is dat er enkele grote marges wegvallen. Dit doordat er minder tussenhandelaren van verschillende verkooppunten betrokken zijn. Hierdoor is Urban Sofa in staat om tegen een lage prijs goede kwaliteit te leveren! 

Bent u milieu bewust?

Dan past de Urban sofa bank nog beter bij u. Het is namelijk niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Urban sofa produceert en transporteert al haar producten op duurzame wijze en maakt daarnaast ook gebruik van duurzame materialen. Dus kies voor uw portemonnee, kwaliteit en het milieu. 

Europese top fabrikant

UrbanSofa is een nieuwkomer binnen de meubelindustrie. Urbansofa heeft zich in korte tijd bewezen als een betrouwbare meubelfabrikant die hoogwaardige producten levert. Hoewel ze nog maar een korte tijd bestaan, heeft het merk inmiddels honderden verkooppunten in Nederland. Dat is ook niet vreemd, aangezien het merk uitsluitend bankstellen en meinbelen maakt van Europese topkwalteit. Alle meubelen komen rechtstreeks vanuit de fabriek, wat de gunstige prijzen mogelijk maakt.

Hoge Kwaliteit 

De meubelen van UrbanSofa zijn van erg hoge kwaliteit. De fabrikant maakt de meubelen in een eigen productiefaciliteit en alle meubelen worden met de hand gemaakt en gecontroleerd op kwaliteit. Een fantastisch merk als deze mag niet ontbreken in de collectie van Joldersma Wonen. Joldersma Wonen is één van de verkkooppunten van UrbanSofa meubelen in Drenthe.

Waarom UrbanSofa?

  • Europees topfabricaat
  • Vriendelijke prijzen
  • Maatwerk
  • Eigen ontwerp en productieafdeling
  • Keuze uit 2 zitdieptes en 3 soorten zitcomfort
  • 3 jaar fabrieksgarantie
  • Persoonlijk voor u met de hand vervaardigd
  • Milieubewust geproduceerd en getransporteerd
UrbanSofa logo - Joldersma Wonen

Vragen?

Wij stellen klantencontact zeer op prijs. Heeft u vragen over het merk of onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Interieuradvies

Wilt u inspiratie opdoen of professionele adviezen over uw interieur of inrichting? Dan kunt u bij ons terecht voor interieuradvies op maat.