UrbanSofa

UrbanSofa

Urbansofa fabrieksverkoop op zijn best

Als consument zoekt u natuurlijk altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze behoefte wordt door Urbansofa op een unieke wijze vervuld. Deze vooruitstrevende meubelfabrikant heeft een unieke logistische formule, waardoor de hele keten uitgeschakeld is.

De bankstellen komen regelrecht uit de fabriek, zonder tussenkomst van derde partijen, zoals importeurs en groothandels. Hierdoor vallen een aantal hoge marges weg, wat zorgt voor de gunstige prijs. En dat zonder verlies in kwaliteit!

Urbansofa is een bewuste keuze. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Urbansofa produceert en transporteert al haar producten op duurzame wijze en maakt daarnaast ook gebruik van duurzame materialen. Dus kies voor uw portemonnee, kwaliteit en het milieu. 

UrbanSofa - Europese top fabrikant

UrbanSofa is een nieuwkomer binnen de meubelindustrie. Urbansofa heeft zich in korte tijd bewezen als een betrouwbare meubelfabrikant die hoogwaardige producten levert. Hoewel ze nog maar een korte tijd bestaan, heeft het merk inmiddels honderden verkooppunten in Nederland. Dat is ook niet vreemd, aangezien het merk uitsluitend bankstellen en meinbelen maakt van Europese topkwalteit. Alle meubelen komen rechtstreeks vanuit de fabriek, wat de gunstige prijzen mogelijk maakt.

Hoge Kwaliteit van UrbanSofa

De meubelen van UrbanSofa zijn van erg hoge kwaliteit. De fabrikant maakt de meubelen in een eigen productiefaciliteit en alle meubelen worden met de hand gemaakt en gecontroleerd op kwaliteit. Een fantastisch merk als deze mag niet ontbreken in de collectie van Joldersma Wonen. Joldersma Wonen is één van de verkkooppunten van UrbanSofa meubelen in Drenthe.

Waarom UrbanSofa?

  • Europees topfabricaat
  • Geen tussenschakels in de keten 
  • Vriendelijke prijzen
  • Maatwerk
  • Eigen ontwerp en productieafdeling
  • Keuze uit 2 zitdieptes en 3 soorten zitcomfort
  • 3 jaar fabrieksgarantie
  • Persoonlijk voor u met de hand vervaardigd
  • Milieubewust geproduceerd en getransporteerd

Vragen over Urban Sofa?

Wij stellen klantencontact zeer op prijs. Heeft u vragen over het merk of onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Interieuradvies

Wilt u inspiratie opdoen of professionele adviezen over uw interieur of inrichting? Dan kunt u bij ons terecht voor interieuradvies op maat.

 

UrbanSofa logo - Joldersma Wonen

Onze voordelen

Greep uit onze collecties