Dé meubelzaak in Emmen

Dé meubelzaak in gemeente Emmen met een sfeervolle showroom van 5000m2 in het centrum van Schoonebeek. Hier vindt je een ruim assortiment aan romantische, moderne en landelijke meubelen. Ook op slaapgebied hebben wij voldoende keuze voor jou in boxsprings, slaapkamers, Tempur, matrassen en kasten. Maar ook voor laminaat, pvc vloeren, vloerbedekking, vitrage, gordijnen en binnen-zonwering kun je bij ons terecht. 

Joldersma Wonen werd in 1937 opgericht door de eerste generatie in Schoonebeek in de gemeente Emmen. Na enige tijd kwam er een winkel aan de Europaweg bij. Joldersma Wonen is sinds 1968 gevestigd aan de Pallert 4 in Schoonebeek. Inmiddels staat de derde generatie Joldersma aan het roer, de broers René en Erik.

Specialiteiten en specialismen

De collectie in de showroom is enorm. Niet alleen zijn er verschillende soorten en maten voor woonkamer meubels, maar ook alles voor in de slaapkamer. Ook is er een grote variatie aan vloeren, gordijnen, raamdecoratie en binnen-zonwering. Onze specialiteit is het geven van passend en persoonlijk advies, ook aan huis. We hebben stoffeerders, een interieurontwerper, een bezorgdienst met montage, en we kunnen 3D-tekeningen maken. Hiermee zijn wij onderscheidend van de gemiddelde woonwinkel in de gemeente Emmen en daar buiten.

 

Merken

Bij Joldersma Wonen in Schoonebeek, gemeente Emmen, hebben we verschillende merken voor jou in ons assortiment. Zo hebben we BKS meubelen. Van modern tot klassiek en de allerlaatste trends, vind je in onze veelzijdige collectie massief houten meubels. BKS heeft een uitgebreide collectie met veel mogelijkheden in maatwerk. 

BKS meubel ‘Wandkast Dover’

 

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout. Dit is de slogan van het merk Passe Partout. Het merk is begonnen in 1998. Passe Partout heeft meubels voor binnen en buiten. Van tafels tot fauteuils, van banken en stoelen tot outdoor. 

Passe Partout ‘Hoekbank Zola’

 

UrbanSofa is het ideale merk als jij opzoek bent naar een robuuste tafel, fauteuil of nieuwe eetkamerstoelen. UrbanSofa maakt jouw nieuwe meubel helemaal uniek voor jou. Zo is ieder meubelstuk persoonlijk. Daarnaast produceren zij met aandacht voor mens en milieu en is hun werkwijze ook nog eens supere efficiënt. 

UrbanSofa ‘Eettafel Burlington’

 

Wanneer je gaat liggen op het materiaal van Tempur, ervaar je een magisch gevoel. Dit helpt je langer, beter en dieper te slapen. Al deze aspecten zorgen ervoor dat Tempur een bijzondere ervaring is.

 

 

Tempur ‘Relax Bed’

 

Bekijk hier ons verdere assortiment aan merken.

Wonen-Meubelen

Een huis is niks zonder meubels. Meubels geven je huis sfeer en vorm. Het maakt niet uit of je houdt van urban of graag verschillende stijlen combineert. Wij bij Joldersma Wonen hebben de meubels om jouw huis een thuis te maken. Van tafels, kleinmeubelen en kasten tot stoelen en banken.

 

Slapen

Tot rust komen is erg belangrijk. Na je drukke werkdag is het heerlijk om op de bank te ploffen en ’s avonds in bed te liggen. Tot rust komen is belangrijk, omdat je lichaam, spieren en organen ’s nachts herstellen terwijl we slapen. Daarom is het een pré om een goed bed te vinden die aansluit bij jouw wensen. Je hebt namelijk geen goede nachtrust, en je lichaam ook niet, als je geen goed bed hebt. Wij, Joldersma Wonen, hebben gelukkig een groot assortiment aan bedden, bodems en boxsprings. En voor een nieuw matras kun je ook bij ons terecht.

 

Contact

Wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contact op met een van onze collega’s via 0524 531501 of mail naar info@joldersma-wonen.nl. Of kom gezellig langs bij de winkel in Schoonebeek aan De Pallert 4, 7761BT, gemeente Emmen.

www.joldersma-wonen.nl