Dé woonwinkel in Emmen

Joldersma Wonen heeft een sfeervolle showroom van 5000m2 in het centrum van Schoonebeek, aan de rand van de gemeente Emmen. Joldersma Wonen heeft een ruim assortiment aan moderne, landelijke en romantische meubels. Op slaapgebied hebben zijn ook voldoende keuze uit slaapkamers, Tempur, matrassen, boxsprings en kasten voor jou. Maar ook voor pvc vloeren, vloerbedekking, laminaat, gordijnen, binnen-zonwering en vitrage kun je bij Joldersma Wonen terecht. 

In 1937 werd Joldersma Wonen opgericht door de eerste generatie. Dit vond vanaf het begin plaats in Schoonebeek. Na enige tijd kwam er een winkel met showroom aan de Europaweg in Schoonebeek bij. Joldersma Wonen is sinds 1968 gevestigd aan de Pallert 4 in Schoonebeek. Inmiddels staat de derde generatie Joldersma aan het roer, de broers René en Erik. 

Specialiteiten en Specialismen

Bij deze woonwinkel in de gemeente Emmen is de collectie in de showroom enorm. Ze hebben alles voor in de slaapkamer en woonkamer in verschillende soorten kleuren, maten en groottes. Er is een grote variatie aan gordijnen, vloeren, binnen-zonwering en raamdecoratie. Woonwinkel Joldersma Wonen heeft stoffeerders, een bezorgdienst met montage, een interieurontwerper en ze kunnen een 3D-tekening maken van de ruimte die jij graag wil aanpakken. De specialiteit van deze woonwinkel is het geven van passen en persoonlijk advies, ook aan huis. Hiermee zijn zij onderscheidend van de gemiddelde woonwinkels en meubelzaken in de gemeente Emmen en daar buiten. 

Wonen-Meubelen

Een huis is natuurlijk niks zonder meubels en accessoires. De woonwinkel van Joldersma Wonen heeft de perfecte meubels om van jouw huis een thuis te maken. Het maakt niet uit of je houdt van landelijk, urban of modern. Verschillende stijlen zijn er te verkrijgen. Van banken en stoelen tot kleinmeubelen, kasten en tafels. 

Slapen

Na een drukke dag op je werk is het heerlijk om op de bank te ploffen en ’s avonds in bed te liggen. Tot rust komen is erg belangrijk. Je spieren, organen en lichaam herstellen ’s nachts terwijl je slaapt. Daarom is het een pré een een goed bed en goed matras te vinden die aansluit bij jouw slaapwensen. Deze woonwinkel in de gemeente Emmen, Joldersma Wonen, heeft gelukkig een groot assortiment aan bedden, matrassen, lattenbodems en boxsprings. 

Merken

Bij woonwinkel Joldersma Wonen in de gemeente Emmen kun je een heleboel verschillende meubelen kopen van allerlei verschillende merken. 

Lifestyle

LifeStyle Home Collection heeft een missie. Die missie is om mensten thuis te laten genieten van de alledaagse dingen van het leven. Ze bieden de juiste artikelen aan om de persoonlijke sfeer in huis te benadrukken. En om je een fijn en vertrouwd gevoel te geven, zodat je net even meer kan genieten van de momenten thuis.


Koffietafel ‘Northland’ Goud LifeStyle

Gealux

Gealux is al jaren lang dé specialist op het gebied van goed en comfortabel zitten. Professioneel, ergonomisch en met een modern ontwerp.


Moderne Bank ‘Rock’ Gealux

Van Landschoot

Tijdens het slapen komt je geluk. Daar zijn ze bij Van Landschoot zeker van. Van Landschoot is sinds 1925 een hecht familiebedrijf dat op ambachtelijke wijze goede en kwalitatieve producten maakt in een Belgisch atelier. Het vakmanschap van Van Landschoot berust op meer dan 90 jaar kennis én passie over het optimaal slapen in hét beste bed.


Boxspring ‘Venice’ Van Landschoot

Klik hier voor het verdere assortiment aan merken.

Contact

Wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contact op met een van onze collega’s via 0524 531501 of mail naar info@joldersma-wonen.nl. Of kom gezellig langs bij de woonwinkel in Schoonebeek aan De Pallert 4, 7761BT, gemeente Emmen.

www.joldersma-wonen.nl